Mater Salvatoris Kapellen

In het hart van Kapellen ligt Mater Salvatoris, een warme school  waar leerlingen zich meteen thuis voelen. Met een mooi studieaanbod en vanuit een eigentijds christelijke inspiratie geven wij onze leerlingen maximale groei- en leerkansen om een eigen identiteit te ontwikkelen.
Onder begeleiding en gaandeweg meer zelfstandig, leren jonge mensen hun weg te zoeken  naar  een passende studiekeuze in hoger onderwijs of naar een juiste beroepsloopbaan. Een  openleercentrum, een groot aantal  ict-lokalen en modern uitgeruste vaklokalen en wetenschapslabo’s bieden de ideale ruimte voor deze leerprocessen.
Een enthousiast team van directie, leerkrachten en ondersteunend personeel zet zich elke dag volop in om jongeren te leren leren, te leren leven en te leren samen-leven.  Want naast een degelijke opleiding dragen we ook de zorg voor en het welbevinden van elke leerling hoog in het vaandel.
We heten u graag welkom om onze school nader te leren kennen, via onze website of persoonlijk op school. Kom gerust eens langs!

 

Mater Salvatoris

ADRES Dorpstraat 40, 2950 Kapellen

TEL 03 664 23 55

FAX 03 605 30 86

MAIL info@matersalvatoris.be

WEB www.matersalvatoris.be